Стенли Тучи: В търсене на Италия

Описание

Няма друго място на земята като Италия. И няма друга храна като италианската. Актьорът Стенли Тучи се отдава на страстта си към италианската кухня, докато изследва историите и хората зад най-популярната кухня в света във втория сезон на поредицата.

Епизоди

 • 1

  Венеция

  +

  Стенли Тучи посещава Венето, където е „Плаващият град” на Венеция. Някога център на световна търговска империя, Венето има завладяваща кулинарна култура поради своето местоположение и безбройните влияния от цял ​​свят през многовековната си история.

 • 2

  Пиемонт

  +

  Стенли Тучи посещава региона, превърнал мечтата за обединена Италия в реалност. Пиемонт се гордее с изискано френско наследство и селски традиции от Средновековието. Тук Стенли открива регион със славно минало, но с твърд поглед към бъдещето.

 • 3

  Умбрия

  +

  В този епизод Стенли Тучи посещава Умбрия, наричана зеленото сърце на Италия. Макар че този малък, предимно селски регион живее в сянката на своя по-бляскав съсед Тоскана, Умбрия има древна история, която предхожда дори римляните.

 • 4

  Лондон

  +

  Тучи се заема да проучи как италианската имиграция е променила кулинарната сцена в Лондон. Забравете какво мислите, че знаете за този град. Лондон е кулинарната Мека, където италианската храна от всеки регион получава своя шанс да блесне.

 • 5

  Калабрия

  +

  Калабрия е регион със скалисти пейзажи и красиво крайбрежие. Тя е и родината на предците на семейство Тучи. В този епизод той пътува из областта, откривайки историята на това красиво и размирно място, както и историята на собственото си семейство.

 • 6

  Сардиния

  +

  В този епизод Стенли Тучи посещава остров Сардиния. Той опитва кулинарните изкушения на крайбрежните градове, повлияни от предишни цивилизации, а във вътрешността открива селското сърце на Сардиния, което остава недокоснато от външно влияние.

 • 7

  Пулия

  +

  Стенли Тучи посещава Пулия - регион, известен със своя ароматен зехтин, красиви зеленчуци, сирена и твърда пшеница. Макар и плодороден, това е и един от най-бедните региони в Италия, но трудностите каляват днешния иновативен дух на местните.

 • 8

  Лигурия

  +

  В този епизод Стенли Тучи посещава един от най-известните и посещавани региони на Италия – Италианската Ривиера, която е известна с блясъка на Портофино, зашеметяващите перфектни рибарски селища на Чинкуе Тере и столицата Генуа.