Включи се в предизвикателството на Рудолф

Включи се в предизвикателството на Рудолф

 

Пролетта по 24KITCHEN идва с новото предаване на холандския майстор-сладкар Рудолф ван Веен – „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“. В него Рудолф отваря своята пекарна за децата, които имат желание да се научат да приготвят различни десерти, торти, сладкиши и бисквити. Във всеки епизод, заедно, майсторът и ученикът ще представят пред зрителите две рецепти – една по-сложна, по избор на майстора и една по-лесна – любима на малкия пекар.

24KITCHEN и Рудолф ван Веен Ви канят да се включите в играта „Предизвикателството на Рудолф“ от 6-ти до 27-ми април 2021 г. Пригответе една от показаните рецепти в някой от епизодите на предаването и публикувайте снимка на готовия десерт в своя профил във Facebook или Instagram, като отбележите страницата на 24Kitchen –- 24Kitchen Bulgaria във Facebook, а в Instagram - @24kitchenbg. Следват още две стъпки, за да станете пълноправен участник в играта:

 

♦ Добавете хаштаг #RudolphsChallenge

♦ Съгласете се с Политиката и условията на играта писмено в описанието на Вашата публикация

 

Победителят ще се сдобие с кухненска машина, с която ще може да се отдаде с още по-голяма лекота и удоволствие на приготвянето на сладкиши и печива. Кухненската машина е с мощен мотор и купа от неръждаема стомана, в която без усилия могат да бъдат направени различни видове тесто. Кухненски уред, който ще се превърне във Ваш незаменим помощник!

А кой ще е победителят в това кулинарно предизвикателство ще определи самият Рудолф ван Веен! Затова се подгответе и не пропускайте тази възможност!

Новото предаване на Рудолф „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“ можете да гледате от 6-ти април, всеки вторник, от 13:00 ч., с повторение от 23:00 ч., за да научите много рецепти, които лесно може да пресъздадете у дома – Португалско портокалово руло, Къпкейкчета с букви, Шварцвалдски сладкиш с череши, Тирамису с ягоди, Лимонова торта с извара, Пица с плодове и много други.

Зарадвайте близките си с тези лесни и неустоимо вкусни десерти и не забравяйте да ги снимате, за да се включите в „Предизвикателството на Рудолф“.