Описание
Реймънд Бланк се завръща в прекрасните градини на имението „Четири сезона“ . Той ще готви с любимите си пресни продукти, за да създаде нещо наистина вкусно.
Реймънд Бланк се завръща в прекрасните градини на имението „Четири сезона“ . Той ще готви с любимите си пресни продукти, за да създаде нещо наистина вкусно.
Изкуството на създаване на перфектна закуска и брънч, е лесно постижимо, щом Реймънд Бланк ни покани в своя бар за закуска. Времената на авокадото отминаха и не е нужно да прибягвате до зърнените закуски.
Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.
Какво по-хубаво от това да използвате най-пресните и вкусни продукти, за да създадете нещо наистина вкусно? Реймънд е подбрал някои от любимите си ястия, за да сподели тайните на семплото и красиво готвене, което не изисква много време и усилия.
Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.
Реймънд е създал своя дом в сърцето на английската провинция. През последните тридесет години той грижливо отглежда зеленчуковите градини, които обслужат имението „Четири сезона“.
Малко и елегантно бистро във Франция вдъхновява Реймънд за малките ястия. Той ще ни представи малки порции, пълни с пресни съставки и аромати. Реймънд ни уверява, че тези малки чинии могат да се приготвят просто и с минимални усилия.
Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.
Реймънд е твърдо убеден, че малките удоволствия са по-големи такива, но на изчакване. Независимо дали става въпрос за първата глътка кафе рано сутрин или за вечерна разходка – малките неща в живота са много удовлетворяващи.
Реймънд често повтаря, че „французинът никога не остава без вино“. Верен на думите си, Реймънд посвещава епизода на любимата си напитка – виното! Реймънд разяснява на всички, че останалото ни вино може да превърне храната в нещо впечатляващо.
Реймънд е на мнение, че малките ястия в менюто също заслужават място на масата ни. Подхождайки с внимание към салатите, супите и гарнитурите, Реймънд ще сподели тайните за приготвяне на тези ястия.