© Rock Oyster Media 2021
Просто Реймънд Бланк

Описание

Реймънд Бланк се завръща в прекрасните градини на имението „Четири сезона“ . Той ще готви с любимите си пресни продукти, за да създаде нещо наистина вкусно.

Епизоди

 • 1

  Закуска и брънч

  +

  Изкуството на създаване на перфектна закуска и брънч, е лесно постижимо, щом Реймънд Бланк ни покани в своя бар за закуска. Времената на авокадото отминаха и не е нужно да прибягвате до зърнените закуски.

 • 2

  Лесните рецепти на Реймънд Бланк

  +

  Представянето на ново предаване от готвач със звезда „Мишлен“, ни води към суета около храната, което е обезкуражаващо. Бащата на френската изискана кухня е тук, за да разсее тези предубеждения.

 • 3

  Любимите рецепти на Реймънд Бланк

  +

  Какво по-хубаво от това да използвате най-пресните и вкусни продукти, за да създадете нещо наистина вкусно? Реймънд е подбрал някои от любимите си ястия, за да сподели тайните на семплото и красиво готвене, което не изисква много време и усилия.

 • 4

  Подправки

  +

  Реймънд изразява любовта към пътуването чрез храната. От Азия, през Европа до Южна Америка, Реймънд винаги се стреми към вдъхновение от чужди култури, чрез които да премине границите на собствената си кухня.

 • 5

  Любимци от градината

  +

  Реймънд е създал своя дом в сърцето на английската провинция. През последните тридесет години той грижливо отглежда зеленчуковите градини, които обслужат имението „Четири сезона“.

 • 6

  Малки любимци

  +

  Малко и елегантно бистро във Франция вдъхновява Реймънд за малките ястия. Той ще ни представи малки порции, пълни с пресни съставки и аромати. Реймънд ни уверява, че тези малки чинии могат да се приготвят просто и с минимални усилия.

 • 7

  Сирене

  +

  Реймънд често се шегува, че британците консумират повече сирена, отколкото своите френски приятели отвъд Ламанша, което е неоспорим факт. И как да не обичаш сиренето и то много, и ето, че ще му посветим цял епизод.

 • 8

  Малки удоволствия

  +

  Реймънд е твърдо убеден, че малките удоволствия са по-големи такива, но на изчакване. Независимо дали става въпрос за първата глътка кафе рано сутрин или за вечерна разходка – малките неща в живота са много удовлетворяващи.

 • 9

  Вино

  +

  Реймънд често повтаря, че „французинът никога не остава без вино“. Верен на думите си, Реймънд посвещава епизода на любимата си напитка – виното! Реймънд разяснява на всички, че останалото ни вино може да превърне храната в нещо впечатляващо.

 • 10

  Салати, супи и гарнитури

  +

  Реймънд е на мнение, че малките ястия в менюто също заслужават място на масата ни. Подхождайки с внимание към салатите, супите и гарнитурите, Реймънд ще сподели тайните за приготвяне на тези ястия.