Просто Найджела

Описание

Найджела споделя кои са малките неща, които я карат да се наслаждава на времето, прекарано в кухнята – от това да избере сама любимия си хляб от пекарната, да се вдъхнови от вида на прясно парче месо в местната месарница или да открие необичайни съставки, които да прибави към любимите си рецепти.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Бързо и спокойно

  +

  В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.

 • 2

  Барчета за закуска

  +

  Найджела Лоусън ни показва как готвенето може да ни накара да се чувстваме по-жизнени и ведри, като в този епизод тя ни демонстрира рецепти за питателни блокчета за закуска, както и хрупкави пилешки котлети.

 • 3

  Семеен фаворит

  +

  В този епизод Найджела Лоусън ни демонстрира любими семейни рецепти за пухкави палачинки със сироп от мед и малини.

 • 4

  Уютно настроение

  +

  В епизода Найджела представя релаксиращи домашни рецепти за мъфини с чай и рибно тако.

 • 5

  Балансът на живота

  +

  Част от баланса на живота е разбирането, че различните дни изискват различни видове хранене, затова Найджела Лоусън споделя меню за постигане на този баланс в кухнята.

 • 6

  Храна за добро настроение

  +

  Найджела ни поднася за финал храна, която ни кара да се чувстваме добре - задушени миди с босилек, гранола със зехтин и запечено халуми със сладък чили сос.