Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пакетчета с наденица и сирене

категория 0/5
1. Нарежете наденицата на много малки кубчета. Запържете ги в добре загрят тиган. Поръсете с мед и разбъркайте. Запържете до хрупкавост.
2. Използвайте тесто фило /много тънко маслено тесто/, изрязано на кръгове. Намажете всеки кръг с малко зехтин. По средата сложете малко сирене, върху него запечена наденица. Завийте като бохча и обърнете наобратно, за да се разтвори формата.
3. Подредете бохчите в тава, постлана с хартия за печене /със завитата страна нагоре/ и печете в предварително загрята фурна на 220 градуса, като в момента на поставянето намалите на 180 градуса, 15 минути.
4. Пригответе салата от градинска салата и разрязани на половинки чери доматчета без дресинг.
5. Поднесете топлите пакетчета с наденица и сирене, гарнирани със свежа салата.


За деца: да
За вегетарианци: не
От предаване:
Рецепта на: Катя Гоармон