Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Витело Тонато

категория 0/5
1. Почистете и бланширайте зеления боб във вряща подсолена вода за 8 минути. Веднага след това го прехвърлете в купа с леденостудена вода, за да запази боба цвета си. Прецедете го.
2. За соса прецедете рибата тон и я сложете в купа. Добавете майонезата и киселото мляко. Овкусете с черен пипер и разбъркайте хубаво.
3. Нарежете на ивички вътрешността на зелена салата


За деца: да
За вегетарианци: не
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен