Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Вегетариански пълнени тиквички

категория 0/5
1. Разрежете тиквичките на две, по дължина, и издълбайте вътрешността на всяка половинка с помощта на лъжица. Нарежете лука и чесъна на ситно.
2. Сипете малко зехтин в тиган и задушете лука и чесъна заедно с вътрешността от тиквичките. Добавете счуканите орехи, сиренете, нарязано на кубчета и галетата. Разбъркайте.
3. Напълнете тиквичките със сместа, подредете ги в тавичка и ги полейте с обилно количество зехтин. Покрийте тиквичките с алуминиево фолио и ги печете 20 минути. Махнете фолиото и запечете тиквичките за още 10 минути.
4. Сервирайте пълнените тиквички със салата от рукола.


За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен