Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тайландска салата

категория 0/5
1. За маринатата разрежете лютата чушка на две, отстранете семките и я нарежете на ситно. Нарежете кориандъра на ситно.
2. В купа смесете захарта и тайландския рибен сос. Добавете нарязаните чушка и кориандър и разбъркайте хубаво.
3. Поставете суровото, тънко нарязано филе от сюомга в купата и разбъркайте хубаво.
4. Обелете и нарежете авокадото на резени. Измийте листа айсберг.
5. Подредете на дъното на чиния листа айсберг, върху тях подредете резени авокадо, а между тях парчета маринована сьомга.
Съвет: Ако направите салатата с пушена сьомга, използвайте маринатата като дресинг.


За деца: да
За вегетарианци: не
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен