Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа от пащърнак

категория 0/5
1. Обелете и нарежете пащърнака на кръгчета или полукръгчета. Лукът и чесънът нарежете на ситно. Обелете и наржете джинджифила на ситно.
2. В тенджера сипете 2-3 с.л. зехтин и запържете лука, чесъна, джинджифила и кърито в него за няколко минути. Добавете бульона и оставете да заври.
3. Добавете нарязания пащърнак и го оставете да се свари.
4. Пасирайте супата. Сервирайте супата, като я поръсите с малко кокос.


За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен