Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Задушен кейл с червени боровинки

категория 0/5
1. В тиган със загрят зехтин запържете до омекване нарязаните на ситно лук и чесън. 
2. Добавете нарязаните на тънки ивички листа кейл и фино настърганата портокалова кора. Добавете вода и разбъркайте. Задушете за 2-3 минути.
3. Добавете портокаловия сок и оцета. Поръсете червените боровинки и разбъркайте. гответе още 2 минути.
4. Накрая овкусете със сол и черен пипер и добавете филираните бадеми. Разбъркайте.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/


За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн