Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пудинг с течен шоколад

категория 0/5
1. Намаслете две огнеупорни купички и ги поръсете стените и дъното им с какао, като изтръскате излишното.
2. Начупете на парченца шоколада и маслото и ги сложете в купа над тенджера с малко вряща вода. Разтопете сместа на слаб огън, като я бъркате докато стане гладка.
3. В друга купа разбийте яйцето и жълтъка заедно с пудрата захар, до пухкавост.
4. Добавете на тънка струйка шоколадовата смес към яйчената, като не спирате да разбивате. Накрая пресейте брашното и разбъркайте внимателно.
5. Разпределете сместа в купичките и печете пудингите в предварително загрята фурна на 220 градуса 10 минути.
6. Обърнете всеки пудинг в чиния и гарнирайте с бита сметана.


За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Бил Грейнджър