Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пържена риба с колсло

категория 0/5
1. Нарежете зелето на тънки ивици и ги сложете в купа. Шушулките грах нарежете на много тънки ленти. Селърито също нарежете на тънки ленти, а пресния лук - на кръгчето, под диагонал. Поръсете зеленчуците със захар, овкусете със сол, лимонов сок и зехтин. Разбъркайте и оставете салатата настрана.
2. Загрейте добре тиган. Поръсете 1 с.л. зехтин в него и поставете филетата бяла риба без кожа, първо откъм страната на кожата. Пържете рибата до златиста коричка от двете страни.
3. Нарежете магданоза и го добавете към салатата разбъркайте.
4. Сервирайте салата за основа, а върху нея филета пържена риба. Поръсете със ситно нарязан магданоз и гарнирайте с резен лимон.


За деца: да
За вегетарианци: не
От предаване:
Рецепта на: Бил Грейнджър