Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Сладки с бял шоколад и макадамия

категория 0/5
1. Нарежете на ситно шоколада и ядките.
2. Сипете брашното и захарта върху плота. Добавете щипка сол, разбъркайте и оформете кладенче. в кладенчето сложете маслото и яйцата. Смесвайки продуктите с ръце постепенно омесете тесто. Добавете ядките и шоколада и доомесете до хомогенно и гладко тесто.
3. Оформете тестото на руло и го увийте във фолио стегнато, като бонбон. Поставете тестото в хладилник за 1 час.
4. Развийте тестото и го наржете на филии с дебелина 1 см. Подредете сладките в тава, постлана с хартия за печене, на достатъчно разстояние една от друга. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса 18-20 минути.
5. Поднесете топлите сладки с кафе или чай за закуска.



За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен