Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Готвачи

  • Бианка Янсен

    Бианка Янсен е родена на 21 май 1979 г. в град Венрай, провинция Лимбург. Въоръжена с типичния за областта оптимизъм и предприемачески дух, на 16 години тя започва работа като миячка на чинии. Впечатляват я творческият хаос в кухнята, ароматите, красивите ястия и работата с пресни продукти и тя решава, че ще стане готвач. За да постигне целта си, Бианка посещава курсове по готварство. Получава диплома от готварското училище в град Рурмонд, както и диплома за преподавател, сертифициран от фондацията за професионално обучение SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). За нея е истинско...

    Прочети още

  • Еверт те Пас
    Предаване

    Еверт те Пас

    Еверт те Пас /роден 1971 г/ завършва колеж по хотелиерство в Тилбург, а след това обикаля из целия свят. Той е работил като готвач в Кюрасао, Малага, Швейцария, Австралия. Днес Еверт притежава заедно с брат си ресторант в Амстердам, който за шест години се е превърнал в място за кулинарни ценители. Еверт възприема работата си по-скоро като хоби. Когато обикаля магазини и пазари и види някакъв нов продукт, той започва трескаво да мисли как би могъл да го включи в ястията си. Храната е част от ежедневието ни и най-важният въпрос, според Еверт, е „Какво ще ядем тази вечер?“ Интерес...

    Прочети още

  • Есте Строкер
    Предаване

    Есте Строкер

    Есте Строкер, родена през 1990 г, печели титлата „Master Chef Холандия“, когато е на 21 години.Първоначално Есте учи право, но след шест месеца в университета, решава да замине за Париж, следвайки страстта си към готвенето. Там тя посещава кулинарни курсове и стажува в едни от най-добрите ресторанти. Връща се в Холандия, решена да работи самостоятелно. Следвайки другата си страст - медиите, тя решава да учи журналистика. Желанието ѝ е да готви в телевизионни програми. Затова и не се поколебава да се яви на кастингите за телевизионното шоу „Master Chef“, което съчетава двете ѝ ...

    Прочети още

  • Касия Вермер
    Предаване

    Касия Вермер

    Касия Вермер родена през 1985 г./ е специалист по хранене и физическа активност. Получава образованието си в известни кулинарни институти в Маастрихт и Лондон. След това работи като личен съветник по изготвянето на програми за хранене и движение. Касия също така е специалист по чай. През 2010 г. тя печели конкурс и става най-добрият сомелиер по чая в Холандия. Касия разработва собствен бизнес, свързан с чая, храненето и физическата активност. Касия сътрудничи на различни компании в разработването на продукти с кафе и чай, а също така пише статии за тенденциите в храненето. Касия...

    Прочети още

  • Мунир Тоуб
    Предаване

    Мунир Тоуб

    Мунир Тоуб /роден през 1978 г./ е работил в няколко ресторанта в южната част на Холандия. Мунир винаги е знаел как иска да се развива професионално, което включва и желанието му да предава знанията си на млади талантливи хора. След като получава дипломата си за учител, той започва да преподава в Регионалния професионален център /ROC/в Айндховен. Идолът на Мунир в готвенето е майка му. Когато започва да помага на майка си в кухнята, той разбира, че иска да усъвършенства тези си умения. „Малко работа в кухнята може да ти донесе голямо удовлетворение. Още като малък видях, че добре...

    Прочети още

  • Принс ван ден Берг
    Предаване

    Принс ван ден Берг

    Принс ван ден Берг /родена 1984 г/ има 14 награди по плуване и учи международни отношения в Хага и Валенсия. Принс е ангажирана с инициативата „Проект за яденето!“, която има за цел да информира младите хора относно различни факти за храната и храненето така, че те да могат да правят своя информиран избор. Принс има собствен сайт, с който също участва в младежкото движение за по-здравословно хранене. Принс носи готварски гени, баща и е бил готвач на петролен танкер. Тя си спомня с чуство на гордост как като малко момиче е ставала с баща си рано сутринта, за да пекат хляб за...

    Прочети още

  • Роберта Пание

    Роберта Пание /родена през 1979 г/ е родена в Амстердам, но има италиански корени. Благодарение на майка си, още като малка, тя проявява афинитет към италианската кухня. Роберта учи „Европеистика“ и паралелно с това работи в туристическата индустрия. Като кулинар има изяви в интернет медии. Роберта е почитател на италианската традиция – хранене с приятели и семейство на дълга маса, отрупана с храна. Тя смята, че топлината в семейството, децата и приятелите ни правят щастливи и ни карат да се усмихваме. За Роберта готвенето е забавно, креативно, отпускащо и разкрепостяващо. Роберта не...

    Прочети още

  • Рудолф ван Веен

    Рудолф ван Веен

    Още от малък Рудолф ван Веен (р.1967 г.) знае, че иска да бъде готвач. През 1985 г. той завършва Кулинарното училище в Бреда с най-висок успех сред съучениците си и решава, че ще стане майстор-готвач. Работи в Швейцария заедно с майстор- готвач Кас Спейкерс, където специализира сладкарство в пекарната Huize van Wely. На 27-годишна възраст получава титлата Майстор-готвач на организацията SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) – най-високата титла, която холандски готвач може да получи в родината си. Още като ученик Рудолф участва в множество национални и международни готварски състезания,...

    Прочети още