Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Салата от зелен фасул с дресинг от горчица

категория 0/5
1. Увийте главата чесън в парче алуминиево фолио и я печете на 180-200 градуса, 30-40 минути, до омекване.
2. Почистете боба и го бланширайте в тенджера с вряща подсолена вода за 2 минути. Прецедете го и го сложете в купа с леденостудена вода за 1-2 минути, за да запази цвета си.
3. Развийте изпечения чесън, отрежете края му и изтискайте вътрешността в голяма купа. добавете оцета, пълна лъжичка горчица, мед и сол. налейте повечко зехтин на струйка, като разбивате енергично.
4. Добавете зеления боб и предварително запечените филирани бадеми и разбъркайте много добре.


За деца: да
За вегетарианци: да
Рецепта на: Гордън Рамзи