Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Леща с бекон

категория 0/5
1. Обелете и нарежете на ситно лука. Отстранете кожата на бекона и го нарежете на дребни кубчета.
2. Загрейте олиото в тенджера и запържете лука и бекона за 4 минути.
3. Добавете мащерката и лещата, разбъркайте. Залейте с бульона и оставете супата да ври 20 минути. Овкусете със сол и черен пипер.
4. Сервирайте супата в купички и гарнирайте със супена лъжица заквасена сметана и поръсете с настърган кашкавал.


За деца: да
За вегетарианци: не
Рецепта на: Дона Хей