Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Карамелизирани смокини с маскарпоне

категория 0/5
1. Разрежете на половинки смокините. Сипете мека кафява захар в дълбока чиния. Загрейте тиган.
2. Потопете смокините в захарта, като ги притиснете с вътрешността им в нея. наредете смокините в тигана, със захарта надолу. Гответе 10-15 секунди, докато захарта се разтопи.
3. Подредете смокините в хубави чинии. Гарнирайте ги с по 1 с.л. маскарпоне на порция. В маскарпонето направете кладенче и го напълнете с кленов сироп.


За деца: да
За вегетарианци: да
Рецепта на: Дона Хей