Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пилешки крилца по азиатски

категория 0/5
1. Сложете в купа крицата и долните бутчета. Добавете продуктите за глазурата и разбъркайте хубаво. Прехвърлете месото в тавичка и го печете 30 минути на 200 градуса.
2. За салатата нарежете зелето на ивички, а лука на кубчета и ги сложете в купа. Добавете останалите продукти и разбъркайте хубаво.
3. За гарнитурата сварете ориза и го сложете в купа. Добавете царевицата и нарязания кориандър или магданоз. Овкусете със сол, черен пипер и зехтин и разбъркайте.
4. Поръсете изпечените крилца и бутчета с нарязан кориандър и поднесете в купички салата и гарнитура.


За деца: да
За вегетарианци: не
Рецепта на: Лорейн Паскал