Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Моят напукан хляб

категория 0/5
1. Сложете двата вида брашно в купа. Добавете сол и разбъркайте. Добавете маята и направете дупка в сместа. Излейте водата и олиото и разбъркайте.
Щом тестото се оформи, извадете го и го месете върху набрашнен плот в продължение на 5-10 минути. Тестото не трябва да е нито много твърдо, нито лепкаво.
2. Оформете тестото на топка, сложете го в купа и го покрийте с парче намазнено парче прозрачно фолио. Оставете го да втаса в продължение на половин час.
3. За коричката смесете в купа продуктите и ги разбъркайте до гладкост.
4. Поставете топката тесто в плоска тавичка и отгоре го намажете с пастата за коричка. Печете хляба в предварително загрята фурна на 200 градуса 25 минути. Поднесете го цял.


За деца: да
За вегетарианци: да
Рецепта на: Лорейн Паскал