Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Джинджифилови хлебчета пури

категория 0/5
1. Настържете джинджифиловите плодове на ситно ренде. /Вместо тях използвайте смес от 50 г пълнозърнесто брашно и 1 с.л. млян джинджифил./
2. В купа сипете брашното, добавете смления джинджифил, смачканите в хаванче семена кориандър и щипка сол. Разбъркайте. Добавете сместа от пълнозърнесто брашно и джинджифил и олиото. Добавете необходимото количество вода, за да омесите тесто.
3. Откъсвайте топчици от тестото и ги разточвайте тънко.
4. Загрейте 1-2 литра неутрално олио и пържете пури една по една в него, от двете страни, до златисто. Извадете върху кухненска салфетка.


За деца: да
За вегетарианци: да
Рецепта на: Киран Джетуа