По италиански с Микела Киапа
Епизоди
1
Лингуини, фарфале, Болоня, рагу
+В този първи епизод Микела ни показва колко лесно е да приготвите вкусна паста у дома - без никакви помощни средства. Първо прави идеалното тесто за паста и го разточва на ръка, за да приготви лингуини примавера, дълги тънки панделки с лимонова кора и пролетен зеленчуков сос.
2
Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере
+В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.
3
Ньоки, пай, талятели
+В този епизод показва как да създадете най-невероятните варианти на паста. Микела започва с великолепните трицветни ньоки с кремообразен лешников сос. Прави ги червени, бели и зелени в чест на италианските си корени.
4
Равиоли с яйца, папарделе, паста с червено цвекло, тортели
+Микела Киапа е родена в долините на Южен Уелс, но семейството й е италианско и е израснала със знанията за тази кухня. Отправя се към Северна Италия, откъдето е семейството й, към градчето Имола. Тук се учи от шеф Валентино Меркатил.