Гурме за всеки ден
Пенне с песто, кейл и печени домати
04:06Клипове
Епизоди
1
Епизод 1
+Днес Джъстин ще приготви телешки гърди с многоцветна салата, а специалният ѝ гост Кирстен Тиболс ще направи френския десерт „Пан пердю“.
2
Епизод 2
+В днешния епизод Джъстин ще приготви бавно задушен бейби октопод и рибни пръчици, увити в точени кори, а след това към нея ще се присъедини Кирстен Тиболс, за да сподели своите трикове при приготвянето на варен на пара малинов пудинг.
3
Епизод 3
+Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.
4
Епизод 4
+Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.
5
Епизод 5
+Лора Касай е в кухнята на Джъстин с идея за паста – спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне. Джъстин ще направи тайландска салата с патешко, както и мюсли.
6
Епизод 6
+Джъстин залага на творчеството в кухнята като приготвя тостада от точени кори със севиче и тирамису с круши. Лора Касай пък ще направи канелони със задушено месо.
7
Епизод 7
+На гости в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще направи пандишпанов десерт в микровълнова фурна. А Джъстин ще приготви пържени калмари със сос айоли и патешки бутчета с мисо.
8
Епизод 8
+Присъединете се към Джъстин, за да видите как се приготвя лимонов пай с меренг и цяла риба по балийски. Лора Касай пък ще направи вкусни и здравословни пълнозърнести пенне с кейл и козе сирене.
9
Епизод 9
+Днес Джъстин ще сподели рецепта от новата си книга – бавно задушено телешко по провансалски. Освен това ще изпече и кокосови мъфини с глазура с фъстъчено масло. Лора Касай пък ще приготви трицветни пенне без глутен с маслен боб.
10
Епизод 10
+Днес Джъстин ще приготви хрупкави пържени пилешки бутчета, а Лора Касай ще ни покаже своите яйчени вермичели със сардини.
11
Епизод 11
+Днес Джъстин ще приготви бяла риба, увита в кадаиф със сметанов сос. Ще ни покаже още и как да бъдем икономични в кухнята като приготви бульон от говежди кости. По-късно Кирстен Тиболс ще приготви къпкейкчета с лайм и мента.
12
Епизод 12
+Лора Касай е на гости в кухнята, за да сподели рецепта за перлен кускус с риба тон и авокадо – бързо, лесно и вкусно. А Джъстин ще сготви ирански агнешки джолани с ориз басмати.
13
Епизод 13
+Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.
14
Епизод 14
+Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.
15
Епизод 15
+Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.
16
Епизод 16
+В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.
17
Епизод 17
+Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.
18
Епизод 18
+Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.
19
Епизод 19
+В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.
20
Епизод 20
+Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.