Пенне с песто, кейл и печени домати

04:06

Описание

В новия сезон Джъстин продължава да ни вдъхновява да готвим гурме всеки ден, представяйки ни най-различни рецепти благодарение на френско-австралийския си произход. В кухнята към Джъстин ще се присъединят и специални гости - кралицата на шоколада Кирстен Тиболс, Силвия Колока и Лора Касай.

Клипове

Епизоди

  • 1

    Епизод 1

    +

    Днес Джъстин ще приготви телешки гърди с многоцветна салата, а специалният ѝ гост Кирстен Тиболс ще направи френския десерт „Пан пердю“.

  • 2

    Епизод 2

    +

    В днешния епизод Джъстин ще приготви бавно задушен бейби октопод и рибни пръчици, увити в точени кори, а след това към нея ще се присъедини Кирстен Тиболс, за да сподели своите трикове при приготвянето на варен на пара малинов пудинг.

  • 3

    Епизод 3

    +

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

  • 4

    Епизод 4

    +

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

  • 5

    Епизод 5

    +

    Лора Касай е в кухнята на Джъстин с идея за паста – спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне. Джъстин ще направи тайландска салата с патешко, както и мюсли.

  • 6

    Епизод 6

    +

    Джъстин залага на творчеството в кухнята като приготвя тостада от точени кори със севиче и тирамису с круши. Лора Касай пък ще направи канелони със задушено месо.

  • 7

    Епизод 7

    +

    На гости в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще направи пандишпанов десерт в микровълнова фурна. А Джъстин ще приготви пържени калмари със сос айоли и патешки бутчета с мисо.

  • 8

    Епизод 8

    +

    Присъединете се към Джъстин, за да видите как се приготвя лимонов пай с меренг и цяла риба по балийски. Лора Касай пък ще направи вкусни и здравословни пълнозърнести пенне с кейл и козе сирене.

  • 9

    Епизод 9

    +

    Днес Джъстин ще сподели рецепта от новата си книга – бавно задушено телешко по провансалски. Освен това ще изпече и кокосови мъфини с глазура с фъстъчено масло. Лора Касай пък ще приготви трицветни пенне без глутен с маслен боб.

  • 10

    Епизод 10

    +

    Днес Джъстин ще приготви хрупкави пържени пилешки бутчета, а Лора Касай ще ни покаже своите яйчени вермичели със сардини.

  • 11

    Епизод 11

    +

    Днес Джъстин ще приготви бяла риба, увита в кадаиф със сметанов сос. Ще ни покаже още и как да бъдем икономични в кухнята като приготви бульон от говежди кости. По-късно Кирстен Тиболс ще приготви къпкейкчета с лайм и мента.

  • 12

    Епизод 12

    +

    Лора Касай е на гости в кухнята, за да сподели рецепта за перлен кускус с риба тон и авокадо – бързо, лесно и вкусно. А Джъстин ще сготви ирански агнешки джолани с ориз басмати.

  • 13

    Епизод 13

    +

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

  • 14

    Епизод 14

    +

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

  • 15

    Епизод 15

    +

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

  • 16

    Епизод 16

    +

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

  • 17

    Епизод 17

    +

    Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.

  • 18

    Епизод 18

    +

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

  • 19

    Епизод 19

    +

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

  • 20

    Епизод 20

    +

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

Рецепти