Тайните на месото

Тайните на месото

Описание

В тази кулинарна поредица се поднасят разнообразни ястия с месо, носещи отпечатъка на различни национални кухни.

Епизоди

  • 1

    По английски

    +

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

  • 2

    По тунизийски

    +

    Ейдриън приготвя сочна патица с класически тунизийски подправки, поднесена върху ориз с ядки. Пиршество, което да споделите с приятели и семейство, или пък да му се насладите сами, както прави самият Ейдриън.

  • 3

    По канадски

    +

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

  • 4

    По малайзийски

    +

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

  • 5

    По корнуолски

    +

    Следвайки съветите на лекаря си да яде повече зеленчуци, Ейдриън приготвя класически корнуелски пай с телешко, бекон и зеленчуци за късмет.

  • 6

    По филипински

    +

    Ейдриън приготвя проста филипинска рецепта, повлияна от испанските и китайски вкусове. Това е вкусът на Манила.

  • 7

    По италиански

    +

    От малкото италианско градче Телве директно в кухнята ни, Ейдриън ще ни покаже любимите си ястия от детството.

  • 8

    По китайски

    +

    Сингапурска класика - поширано пиле с класически азиатски аромати. Ястие с крекери, което само чака да бъде изядено.

  • 9

    Различни видове месо

    +

    Внимавайте, днес Ейдриън ще използва острия си нож, за да направи кебап от пъдпъдъче месо на шиш. Ще направи и свой вариант на класическо кантонско ястие - бързо и лесно.

  • 10

    По аржентински

    +

    Еидриън приготвя телешки ребра по традиционна аржентинска рецепта, но с нов прочит.

  • 11

    По японски

    +

    Японските палачинки са най-добрите! Комбинацията от пиле, соба нудли и традиционни вкусове ще направят едно впечатляващо ястие.

  • 12

    По корейски

    +

    Вдъхновен от фен на Корея, Ейдриън приготвя своя версия на телешко булгоги - мариновано месо на скара с няколко класически корейски вкуса.

  • 13

    По турски

    +

    Ейдриън приготвя фанстастично хрупкаво и сочно пилешко по турски с домашен хляб - истинска наслада за вечеря.

Рецепти