Тайните на месото
Тайните на месото
Епизоди
1
По английски
+Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.
2
По тунизийски
+Ейдриън приготвя сочна патица с класически тунизийски подправки, поднесена върху ориз с ядки. Пиршество, което да споделите с приятели и семейство, или пък да му се насладите сами, както прави самият Ейдриън.
3
По канадски
+Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!
4
По малайзийски
+Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.
5
По корнуолски
+Следвайки съветите на лекаря си да яде повече зеленчуци, Ейдриън приготвя класически корнуелски пай с телешко, бекон и зеленчуци за късмет.
6
По филипински
+Ейдриън приготвя проста филипинска рецепта, повлияна от испанските и китайски вкусове. Това е вкусът на Манила.
7
По италиански
+От малкото италианско градче Телве директно в кухнята ни, Ейдриън ще ни покаже любимите си ястия от детството.
8
По китайски
+Сингапурска класика - поширано пиле с класически азиатски аромати. Ястие с крекери, което само чака да бъде изядено.
9
Различни видове месо
+Внимавайте, днес Ейдриън ще използва острия си нож, за да направи кебап от пъдпъдъче месо на шиш. Ще направи и свой вариант на класическо кантонско ястие - бързо и лесно.
10
По аржентински
+Еидриън приготвя телешки ребра по традиционна аржентинска рецепта, но с нов прочит.
11
По японски
+Японските палачинки са най-добрите! Комбинацията от пиле, соба нудли и традиционни вкусове ще направят едно впечатляващо ястие.
12
По корейски
+Вдъхновен от фен на Корея, Ейдриън приготвя своя версия на телешко булгоги - мариновано месо на скара с няколко класически корейски вкуса.
13
По турски
+Ейдриън приготвя фанстастично хрупкаво и сочно пилешко по турски с домашен хляб - истинска наслада за вечеря.