Описание
Във втория сезон на предаването Джейми Оливър показва още вдъхновяващи рецепти и съвети как да пестим в кухнята.
Във втория сезон на предаването Джейми Оливър показва още вдъхновяващи рецепти и съвети как да пестим в кухнята.
Джейми започва със свинско пири пири с хрупкава кожичка. В менюто са и бързите и икономични нудъли с хрупкаво, пържено яйце в азиатски стил - здравословна вкусна храна, която можете да приготвите за по-малко от 20 минути.
Тази седмица Джейми приготвя меню от блестящи ястия с невероятни вкусове, които не струват скъпо. Първо малко слънце в чинията с икономична, но невероятна паеля. После - пилешки бутчета, пикантно чорисо и скариди от фризера.
Тази седмица Джейми готви мексиканско чили - луксозно ястие на ниска цена, разкрива тайните на домашните си чапати, споделя две вкусни нови идеи за използване на остатъците от печеното пиле и готви бърз и пестелив вариант на любима паста.
Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.
Тази седмица има нова версия на любима бърза храна - пърженото пиле на Джейми. Това е вкусен пир с пилешко, изумителна салата, сладки картофки и грилована царевица.
Тази седмица Джейми приготвя автентично пука къри - истински икономичен пир благодарение на разфасоването на месото. Пилешките бутчета са много по-сочни от гърдите и наполовина по-евтини.