Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Рокери лакомници: Вкуснотии с пиле и яйце

Обикаляйки Европа, Близкия изток и Америка с колела, Дейв и Си ще ни запознаят с разнообразието и универсалността на пилешкото месо и яйцата. Пълни с изненадващи и забавни нови факти от историята и науката за пилето, колоездачите хвърлят повече светлина около тази птица, която надминава броя на хората в съотношение три към едно.
Рокерите лакомници изучават най-вкусните, пикантни, традиционни и изобретателни начини да се сготви храна, прекрачваща всички граници на раса, религия, възраст и класа, която ще се превърне в най-консумираната в световен мащаб през следващите пет години.
По време на пътуванията си, Дейв и Си също така присъстват на уроците на някои от топ готвачите на пилешко - от френския ресторант „Бург-ан-Брес“, в който се предлага „ролс-ройса“ на печеното пиле до най-стария магазин за пържено пиле във Вирджиния. Те се срещат с продуценти, носители на награди, опитват интересни семейни рецепти, които са се предавали поколения наред и разбират защо всъщност пилешкото е най-популярното месо в света.

Най-нови рецепти