Печено свинско по френски

03:00

Следващо излъчване

  1. Четвъртък 1 май от 21:05

    Епизод 1 (Е01)

  2. Петък 2 май от 02:05

    Епизод 1 (Е01)

  3. Петък 2 май от 21:05

    Епизод 2 (Е02)

Описание

Много хора смятат, че френската кухня вече не е сред най-добрите в света. Затова обиколилият света готвач се заема със задачата да разбере дали това наистина е така. Той се отправя на пътешествие, по време на което ще се срещне с готвачи, собственици на лозя и хора, дошли да посетят страната.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 1 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 2 май от 02:05
    По 24Kitchen
  • 2

    Епизод 2

    +

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Следващо излъчване
    Петък 2 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота 3 май от 02:05
    По 24Kitchen
  • 3

    Епизод 3

    +

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Следващо излъчване
    Понеделник 5 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник 6 май от 02:05
    По 24Kitchen
  • 4

    Епизод 4

    +

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Следващо излъчване
    Вторник 6 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда 7 май от 02:05
    По 24Kitchen
  • 5

    Епизод 5

    +

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Следващо излъчване
    Сряда 7 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък 8 май от 02:05
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт „Татен“ с патладжан.

    Следващо излъчване
    Четвъртък 8 май от 21:05
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък 9 май от 02:05
    По 24Kitchen

Рецепти