Дългите уикенди на Рик Стайн

Дългите уикенди на Рик Стайн

Следващо излъчване

  1. Петък, 13 декември, 13:00

    Лисабон (Е06)

  2. Петък, 13 декември, 21:00

    Лисабон (Е06)

  3. Неделя, 15 декември, 19:00

    Лисабон (Е06)

Описание

Известният шеф-готвач Рик Стайн ще ни покаже някои от най-любимите си уикенд дестинации. „Дългите уикенди на Рик Стайн” ще вдъхнови зрителите да посетят нови дестинации и да избягат от обичайните туристически капани.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Бордо

    +

  • 2

    Рейкявик

    +

  • 3

    Берлин

    +

    Рик се наслаждава на дълъг уикенд в Берлин, където историята съжителства с авангарда, а изкусни готвачи предлагат своите прекрасни творения като пюрирани слънчогледови семки, питки с артишок по йерусалимски и замразени кедрови ядки.

  • 4

    Виена

    +

    Тази седмица Рик Стайн е във Виена, някогашната столица на Австроунгарската империя, която и до днес предлага традиционни ястия като джолан и гулаш и е дала името на едно от най-популярните ястия в Европа - виенския шницел.

  • 5

    Болоня

    +

    Тази седмица Рик Стайн посещава Болоня, известна като стомаха на Италия, където ще се научи как да приготвя прясна паста с яйца - тортелини, талятели, равиоли и лазаня и още пълнен заек с пармска шунка и фритата с пармезан.

  • 6

    Лисабон

    +

    Рик Стайн посещава Лисабон на брега на река Тежу, прочут с любовта си към морските дарове и може би най-добрите тартове с млечен крем в света, където Рик се вдъхновява да приготви любимата закуска на града - пържени рибни хапки и тарт с бадеми.

    Следващо излъчване
    Петък, 13 декември, 13:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 13 декември, 21:00
    По 24Kitchen
  • 7

    Копенхаген

    +

    Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с картофи, девесил и праз.

    Следващо излъчване
    Петък, 20 декември, 13:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 20 декември, 21:00
    По 24Kitchen
  • 8

    Кадис

    +

    Пътешествието на Рик Стайн продължава в Испания и историческия град Кадис, в който Рик е запленен от тесните криволичещи улички и таверни с изкусителни яхнии, рибни и оризови ястия, овкусени с чесън, шафран и магданоз.

    Следващо излъчване
    Петък, 27 декември, 13:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 27 декември, 21:00
    По 24Kitchen
  • 9

    Солун

    +

  • 10

    Палермо

    +