Описание
Зад бара на шикозно заведение в Мелбърн, шеф Ейдриън Ричардсън ( „Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“) демонстрира таланта си, приготвяйки различни ястия, напитки и елегантни разядки.
Зад бара на шикозно заведение в Мелбърн, шеф Ейдриън Ричардсън ( „Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“) демонстрира таланта си, приготвяйки различни ястия, напитки и елегантни разядки.
Ричо поднася шотландски яйца с месо, пуканки с бекон и сирене и своя неустоим десерт без печене.
Ричо приготвя копринен яйчен крем с миди, гъби и тофу и споделя как се приготвят класически кокейли като "Dirty Martini" , а също и стриди "Килпатрик".
Супа с тиква, хрупкаво свинско и рулца със скариди в оризова хартия, "Фънки Мънки" коктейл и шот с крем брюле - Ричо приготвя богатство от аромати и вкусове в своя снекбар.
От говеждо татаки до доматен тартар, Ричо демонстрира, че в снекбара има по нещо за всекиго.
"Разклатено, а не разбъркано" - Ричо показва как приготвя своя "007 Джеймс Бонд" коктейл, както и вкусни, сладки и ароматни пилешки крилца.
Средиземноморски тартове, рибни перки на барбекю и пайове с бекон и сирене - Ричо демонстрира колко лесни за приготвяне и разнообразни могат да бъдат закуските в снекбара.
Каквито и да са предпочитанията ви, Ричо несъмнено ще ви впечатли с любимите си рецепти за съвършените предястия - калифорнийски рулца, лепкави свински ребърца и тост с макарони и сирене.
Ричо поднася някои от любимите си закуски, които ще ви накарат да се усмихнете - бързи и лесни миди с виетнамски дресинг, ароматен стек тартар и лепкава торта за рожден ден.