Снекбарът на Ричо

Крокети със салам, маслини и моцарела

03:00

Описание

Зад бара на шикозно заведение в Мелбърн, шеф Ейдриън Ричардсън ( „Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“) демонстрира таланта си, приготвяйки различни ястия, напитки и елегантни разядки.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

  • 2

    Епизод 2

    +

  • 3

    Епизод 3

    +

  • 4

    Епизод 4

    +

  • 5

    +

  • 6

    +

  • 7

    Епизод 7

    +

    Ричо поднася шотландски яйца с месо, пуканки с бекон и сирене и своя неустоим десерт без печене.

  • 8

    Епизод 8

    +

    Ричо приготвя копринен яйчен крем с миди, гъби и тофу и споделя как се приготвят класически кокейли като "Dirty Martini" , а също и стриди "Килпатрик".

  • 9

    Епизод 9

    +

    Супа с тиква, хрупкаво свинско и рулца със скариди в оризова хартия, "Фънки Мънки" коктейл и шот с крем брюле - Ричо приготвя богатство от аромати и вкусове в своя снекбар.

  • 10

    Епизод 10

    +

    От говеждо татаки до доматен тартар, Ричо демонстрира, че в снекбара има по нещо за всекиго.

  • 11

    Епизод 11

    +

    "Разклатено, а не разбъркано" - Ричо показва как приготвя своя "007 Джеймс Бонд" коктейл, както и вкусни, сладки и ароматни пилешки крилца.

  • 12

    Епизод 12

    +

    Средиземноморски тартове, рибни перки на барбекю и пайове с бекон и сирене - Ричо демонстрира колко лесни за приготвяне и разнообразни могат да бъдат закуските в снекбара.

  • 13

    Епизод 13

    +

    Каквито и да са предпочитанията ви, Ричо несъмнено ще ви впечатли с любимите си рецепти за съвършените предястия - калифорнийски рулца, лепкави свински ребърца и тост с макарони и сирене.

  • 14

    Епизод 14

    +

    Ричо поднася някои от любимите си закуски, които ще ви накарат да се усмихнете - бързи и лесни миди с виетнамски дресинг, ароматен стек тартар и лепкава торта за рожден ден.

Рецепти