© Outline Productions 2020
Забележителни места за хранене

Описание

Водещи готвачи ще покажат на водещия Фред Сириекс ресторантите, в които те наистина обичат да ядат и ще се опитат да разберат какво ги прави толкова специални.

Епизоди

 • 1

  Пулия с Дермот О'Лиъри

  +

  Телевизионният и радиоводещ Дермът О’Лиъри отвежда Фред Сириекс в Пулия, в дълбокия юг на Италия, в любимите му ресторанти, разкриващи простата, но възвишена "cucina povera" или "кухня на бедните".

 • 2

  Майорка с Равнит Гил

  +

  Шеф-сладкарят Равнит Гил отвежда Фред в Майорка, за да опита невероятната островна кухня - от празнична храна в оживен бар на плажа до леки и пухкави сладкиши.

 • 3

  Рим с Джорджо Локатели

  +

  Главният готвач Джорджо Локатели отвежда Фред в Рим в търсене на най-вълнуващите ястия в града. Изключителна паста, пухкави ньоки и най-добрата пица в света, всички вкусни, но и достъпни.

 • 4

  Девън с Анджела Хартнет

  +

  Фред пътува до Южен Девън с готвача и ресторантьор Анджела Хартнет. От любимия ресторант на Анджела в Дартмут до невероятно плаващо кафене на река Екс.

 • 5

  Бургундия с Майкъл Кейнс

  +

  Прочутият готвач Майкъл Кейн отвежда Фред в Бургундия, където има невероятни места за хранене, предлагащи най-добрата френска провинциална кухня, както и изискани сладкарници.

 • 6

  Южен Уелс с Томасина Майерс

  +

  Ресторантьорката Томасина Майерс отвежда Фред в Южен Уелс, за да изследва някои диви места за хранене, от старинен хан до ресторант на плажа с готвене на дърва.