© Outline Productions 2020
Забележителни места за хранене

Описание

В „Забележителни места за хранене“ най-обичаните ценители на кулинарията на Великобритания развеждат водещия Фред из любимите си ресторанти, за да изследват кое е това, което ги прави толкова специални.

Епизоди

 • 1

  Маракеш

  +

  Фред Сириекс се отправя към Маракеш в компанията на телевизионния шеф-готвач Анди Оливър, чиято любов към храната е прераснала в мания по богатото кулинарно наследство на града и той е готов да му предложи наистина паметно кулинарно преживяване.

 • 2

  Виена

  +

  Фред Сириекс се отправя към столицата на Австрия Виена в компанията на кулинарния автор Рейчъл Ку, чиято баба е австрийка и затова за Рейчъл това е като едно вълнуващо завръщане у дома, където да се наслади на богатата и питателна австрийска кухня.

 • 3

  Бристол

  +

  Фред Сириекс се отправя към Бристол за едно зимно угощение в компанията на своя стар приятел и някогашен началник Мишел Ру младши, за да се запознае с любимите му ястия на една от най-пъстрите и креативни кулинарни сцени във Великобритания.

 • 4

  Йоркшир

  +

  Фред Сириекс се отправя към Йоркшир в компанията на британската кралица на печивата Надя Хюсеин, която обожава Йоркшир и е убедена, че уникалната му кухня се дължи на неповторимите му гледки, всяка от които разказва различна кулинарна история.

 • 5

  Ню Форест

  +

  Фред се отправя към Ню Форест заедно със своя гид, бившия зарзаватчия Крис Бейвин, който обожава района и неговата прекрасна храна, отдаден на своята страст да открива най-пресните местни сезонни продукти.