• Шоколадови маслени бисквитиРецепти
    Шоколадови маслени бисквити

    Тези шоколадови правоъгълничета се приготвят от маслено-портокалово тесто. След като се изпекат и изстинат, се заливат с разтопен шоколад, а върху него, за разкош, се нанася златен прах.

  • Шоколадова торта с трюфелиРецепти
    Шоколадова торта с трюфели

    Декадентски, впечатляващ, вкусен - така може да бъде описан този десерт, истинско празненство на шоколада. Приготвянето му отнема време, но си заслужава да го поднесете за специален повод.

  • Френски тарт с прасковиРецепти
    Френски тарт с праскови

    Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.

  • Салата с ориз, аспержи и топло пушена сьомгаРецепти
    Салата с ориз, аспержи и топло пушена сьомга

    Топло пушената сьомга е подобна на пошираната, но с допълнителен пушен вкус - идеална е за салати. Лимоновият дресинг съживява вкусовете на тази салата и я изпълва с летни вкусове.

  • Шоколадово брауниРецепти
    Шоколадово брауни

    Това ще се превърне в любимото ви брауни - добре изпечено отвън и леко течно в средата. Супер вкусно е да се яде така, но може да му добавите и топинг по ваш избор. Едно предложение - поръсете с едрос...

  • Печени пилета с печени картофиРецепти
    Печени пилета с печени картофи

    Няма нищо по-хубаво от неделния обяд с печено месо, но когато на масата има печенот пиле, то никога не е достатъчно, особено ако има гладни тийнеджъри наоколо. Винаги купувайте свободно отглеждани пил...

  • Галет с круши и боровинкиРецепти
    Галет с круши и боровинки

    Този галет е бърз и лесен за приготвяне, но в същото време достатъчно специален, за да бъде поднесен като десерт на вечеря с гости. Може да използвате и праскови или кайсии от компот. Ако използвате п...

  • Рулца със сирене и пресни подправкиРецепти
    Рулца със сирене и пресни подправки

    Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...