Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Картофени рьощи с кървавица, поширано яйце и хрупкав бекон
Запечените кръгчета качествена кървавица много добре допълват пържените рьощи от картофи и лук, и пошираното яйце. За веган вариант сервирайте с пържени кръгчета домат и резен авокадо.
Рецепти Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...
Рецепти Яйца по мексикански с пико де гайо
"Хуевос ранчерос" представляват пържени яйца, сервирани със или върху царевична тортиля с пикантни домати и боб. Добавянето на пресни подправки към пържените яйца ги прави наистина много свежи.
Рецепти Тарт Татен с тиква, люти чушки, лешници и фета
Този тарт е сладко-солен вариант на класическия тарт Татен и е чудесен за вегетариански обяд. Пастата от турски люти чушки Урфа придава сладък, пушен вкус, който идеално си пасва с тиквата. Ако не от...
Рецепти Фалшиво фондю
Лесен начин за приготвяне на фондю - в плитък съд, във фурна. Поднесете с много гарнитури - кисели краставички, сушено месо, хрупкав хляб и ще впечатлите гостите си с това предястие.
Рецепти Рибен сандвич с тамариндова майонеза
Този сандвич с риба е много типично ястие в Тринидад. Там хлябът е пържен, но за сандвича е подходящо всяко меко хлебче. Майонезата с тамариндова паста придава дълбочина на вкуса.
Рецепти Тарт с джинджифил и кокос
Класически тарт със сладко от джинджифил, златен сироп и кокосови стърготини - истинско изкушение!
Рецепти Пълнено пиле с чоризо и манчего
Комбинацията от пилешко месо и пикантната наденица чоризо е класическа. Това пълнено пиле с чоризо и овче сирене Манчего се приготвя много бързо и лесно, само с няколко продукта. Идеално за вечеря в д...