• Безглутенова шоколадова мус тортаРецепти
    Безглутенова шоколадова мус торта

    Тази печена торта от шоколадов мус със сигурностс ще достави удоволствие на всеки любител на шоколада. Върху тортата се разстила плътен слой от прясна сметана. Съхранявайте тортата до 3 дни в хладилни...

  • Шоколадови дантелени кошничкиРецепти
    Шоколадови дантелени кошнички

    За да направите тези шоколадови дантелени кошнички, първо трябва да темперирате шоколад. След това шоколадът се шприцова върху цилиндрична основа. Напълнете кошничките непосредствено преди да ги подне...

  • Дакоаз с шамфъстък и бял шоколадРецепти
    Дакоаз с шамфъстък и бял шоколад

    Този десерт се приготвя с качествена пълномаслена сметана и без желатин, затова е необходимо да престои 1 нощ във фризер. Поръсва се с карамелизирани солени фъстъци.

  • Шоколадови пудингчета на параРецепти
    Шоколадови пудингчета на пара

    Тези шоколадови пудингчета се приготвят във фурна на пара. Така те стават меки и сочни, с плътен шоколадов вкус. Заливат се с шоколадов фъдж сос и се гарнират с пресни малини.

  • Шоколадова торта "Каменист път"Рецепти
    Шоколадова торта "Каменист път"

    Тази шоколадова торта съдържа шоколад, фъстъци, бонбони маршмелоу и малини. За шоколадов завършек се покрива с плътен слой шоколадов ганаш. Хрупкава отвътре, гладка отвън.

  • Шоколадови маслени бисквитиРецепти
    Шоколадови маслени бисквити

    Тези шоколадови правоъгълничета се приготвят от маслено-портокалово тесто. След като се изпекат и изстинат, се заливат с разтопен шоколад, а върху него, за разкош, се нанася златен прах.

  • Шоколадова торта с трюфелиРецепти
    Шоколадова торта с трюфели

    Декадентски, впечатляващ, вкусен - така може да бъде описан този десерт, истинско празненство на шоколада. Приготвянето му отнема време, но си заслужава да го поднесете за специален повод.

  • Френски тарт с прасковиРецепти
    Френски тарт с праскови

    Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.