• Киш "Лорен"Рецепти
    Киш "Лорен"

    Тази рецепта представя бърз вариант за приготвяне на известни киш "Лорен", с готово маслено тесто.

  • Торта "Виктория"Рецепти
    Торта "Виктория"

    Насладете се на тази семпла торта - пухкави пандишпанени блатове, слепени със сладко от малини и бита сметана!

  • Лангустини със сос ТартарРецепти
    Лангустини със сос Тартар

    Панирани в хлебни трохи опашки от скариди от ирландското крайбрежие, поднесени със сос от майонеза и кисели краставички. Истинско изкушение!

  • Варени пелмениРецепти
    Варени пелмени

    Пълнежът от свински гърди, оризово вино, чесън и джинджифил се ував в кори уонтон. Кнедлите първо се запържват в масло, а след това се задушават в бульона от месото. Невероятно балансирана и удовлетво...

  • Стриди по 3 начинаРецепти
    Стриди по 3 начина

    3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.

  • Сироп от джинджифил и лимонРецепти
    Сироп от джинджифил и лимон

    Правенето на сироп никога не е било по-лесно, със захарта "Захира" за сироп - цвят от бъз и билки. Захарният сироп е основата за вкусни домашни сиропи, като този от бъз или от билки, като маточина или...

  • Сладко от ягоди с портокал и амаретоРецепти
    Сладко от ягоди с портокал и амарето

    Почистените ягоди се поръсват с желираща захар "Захира" 1:1 – 1 кг ягоди и 1 кг захар. Благодарение на минималното време за готвене, сладкото става бързо, като същевременно се запазват витамините и ес...

  • Конфитюр от кайсии с кардамон и джинджифилРецепти
    Конфитюр от кайсии с кардамон и джинджифил

    Количеството кайсии за конфитюра е 2 кг, затова използвайте желираща захар "Захира" 2:1 XXL. Този вид захар позволява преработка на 2 кг плодове в един процес на готвене, само за 4 минути.