• НАЧАЛО
  • РЕЦЕПТИ
  • ПРЕДАВАНИЯ
  • ПРОГРАМАТА
  • ГОТВАЧИ
  • БЛОГ
      1. Излъчване на 24KITCHEN

  • КОНТАКТИ
      • 24kitchen
        • 24kitchenbg
        • 24kitchenbg
        • РЕКЛАМА
        • За нас
        • Условия за използване
        • Политика на поверителност
        • ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ КУКИТА
        • Политики
        • Реклами въз основа на интереси
        • Съобщение за поверителност на ЕС&Bб
        • Управление на съгласията

        • РЕЦЕПТИ
          • Десерти
          • Зеленчуци и варива
          • Месо
          • Напитки и коктейли
          • Ориз и паста
          • Плодове
          • Риба и морска храна
          • Салати
          • Сирена
          • Сладолед
          • Сосове
          • Супи
          • Супи и кремове
          • Теста и хлябове
          • Торти и сладкиши
          • Яйца
        • ГОТВАЧИ
        • ПРЕДАВАНИЯ
        • ПРОГРАМАТА

        Вашият имейл беше потвърден и добавен в нашата база данни. Вече сте регистриран/а за бюлетина на 24Kitchen.

        Бяхте отписан/а от абонамента за бюлетин на 24Kitchen.

        Профилът Ви е потвърден! Добре дошли в сайта на 24Kitchen! Станете велик готвач с помощта на най-добрите професионални готвачи и техните най-добри рецепти.

        Реклама

        Всички рецепти

        Вижте по-долу всички наши рецепти

        • А-Я
        • Десерти
        • Зеленчуци и варива
        • Месо
        • Напитки и коктейли
        • Ориз и паста
        • Плодове
        • Плодове
        • Риба и морска храна
        • Салати
        • Салати
        • Сирена
        • Сладолед
        • Сосове
        • Супи
        • Супи и кремове
        • Теста и хлябове
        • Торти и сладкиши
        • Яйца
        • ХаресвамХаресвам
          Печено пиле на тиган със сотирани картофиРецепти
          Печено пиле на тиган със сотирани картофи

           Разтвореното като пеперуда пиле "се изпича" на тиган до хрупкавост и се поднася със златисти картофи с розмарин.

        • ХаресвамХаресвам
          Тост със скариди, орехи, чили и песто от кориандърРецепти
          Тост със скариди, орехи, чили и песто от кориандър

          Пълнежът на тези сандвичи е от смлени скариди. След като се панират, сандвичите се поднасят с пикантно песто от кориандър, люти чушки и орехи.

        • Реклама
        • ХаресвамХаресвам
          Пайчета с еленско месоРецепти
          Пайчета с еленско месо

          Пълнежът за тези пайчета е от смес от смляно еленско и свинско месо, и сланина. Поднасят се топли със сос от червено вино и хвойна.

        • ХаресвамХаресвам
          Печени ябълки в бутер тестоРецепти
          Печени ябълки в бутер тесто

          Ябълките се пълнят със смес от сушени сливи, стафиди и захар и се увиват в ленти бутер тесто. След като се изпекат, се поднасят с крем фреш.

        • Реклама
          Реклама
        • ХаресвамХаресвам
          Агнешко на скара с хариса и зеленчуциРецепти
          Агнешко на скара с хариса и зеленчуци

          Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...

        • ХаресвамХаресвам
          Пиле сатай с ориз и бок чойРецепти
          Пиле сатай с ориз и бок чой

          В тази рецепта може да замените пилешкото месо с късчета свинско или сладки картофи, нарязани на едро, ако искате да приготвите вегетариански вариант.

        • Реклама
        • ХаресвамХаресвам
          Швейцарски меренгРецепти
          Швейцарски меренг

          Хубавото на този сладкиш е, че може да приготвите меренга до 2 дни предварително и да го съхранявате в кутия с капак. А когато дойде времето, съчетайте с шоколадов сос и топки сладолед.

        • ХаресвамХаресвам
          Печена свинска плешка с печени картофи с пармезанРецепти
          Печена свинска плешка с печени картофи с пармезан

          Тази рецепта изисква подготовка и време. Месото се пече дълго, а след това трябва да престои една нощ в хладилник. За хрупкава коричка направете разрези в кожата с помощта на макетно ножче. 

        Покажи повече
        Реклама

        Законни

        • ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
        • ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ КУКИТА
        • УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
        • ПРАВА ОТНОСНО ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО И
        • РЕКЛАМА
        • ОТКАЗ ОТ ИИ
        • УПРАВЛЕНИЕ НА СЪГЛАСИЯТА

        Нашият сайт

        • НАЧАЛО
        • РЕЦЕПТИ
        • ГОТВАЧИ
        • ПРЕДАВАНИЯ
        • ПРОГРАМАТА
        • ИЗЛЪЧВАНЕ НА 24KITCHEN

        Присъедини се към нас

        • КОНТАКТИ

        Следвайте ни

        © 2025 THE WALT DISNEY COMPANY BULGARIA EOOD, "ДЪ УОЛТ ДИСНИ КЪМПАНИ БЪЛГАРИЯ" ЕООД