Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Супа от кафяви печурки
Тази супа е доста богата - със зеленчуци, кафяви печурки, бульон и сметана. Поднесете с още сметана и нарязан магданоз.
Рецепти Паста с риба тон, рукола и лимон
Сосът за тази паста е супер бърз и се приготвя, докато варите пастата. Идеална рецепта за вечеря през седмицата.
Рецепти Свински медальони с ябълка, лук и сайдер
Тези свински медальони се приготвят много бързо и се сервират с кремообразен сос с ябълка, горчица и сайдер. Сервирайте със сварен див ориз.
Рецепти Печени праскови с портокалов сироп
Това е лек десерт, подходящ за приготвяне в сезона на сочните и добре узрели праскови. Печенето им във фурна или върху скара засилва вкуса им, а съчетани с портокалов сироп, стават наистана неустоими.
Рецепти Песто с пекорино
Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.
Рецепти Сос "Болонезе" с боб
В тази рецепта класическият сос "Болонезе" е обогатен с панчета, червено вино и 2 вида боб. Освен с паста може да го сервирате върху печени картофи.
Рецепти Баня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
Рецепти Прясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!