Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЛепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
РецептиДве салати с паста
Предлагаме ви две питателни италиански салати с паста. Всяка от тях съдържа паста, различни зеленчуци, риба или месо и сирене. Идеални са за обяд по път, за пикник или за голяма трапеза с приятели.
РецептиКарамелизиран бананов сплит с кокосов крем
Лесен десерт, който не съдържа нито глутен, нито лактоза. Бананите се поръсват със захар и се запичат на скара. Поднасят се леден кокосово-лимонов крем, фъстъци и мед.
РецептиПечено халуми с дип от авокадо
Лесна рецепта за предястие, сготвено на открито. Халумито се пече върху скара и се поднася с пикантния дип от авокадо.
РецептиСьомга в тесто с червено песто и печени зеленчуци
Увиването на месо или риба в тесто е типично за кухните на северните народи. В тази рецепта филето сьомга се намазва с песто от сушени домати и върху него се подреждат печени зеленчуци. След това се у...
РецептиАгнешки кебап
Както е известно, кебапът изисква предварителна подготовка - месото да се маринова, да се подготви хубава жарава. В тази рецепта агнешкият кебап се поднася с тънки питки, приготвени с квас и патешка...
РецептиТост с кая, полусварени яйца и хайнанско кафе
Кая е яйчен крем, който се използва много в азиатската кухня. Типичната сингапурска закуска представлява тост с яйчен крем, рохко сварени яйца и кафе, приготвено в джезве.
РецептиОнде онде
Това е типичен сингапурски десерт - кръгли топки от пюре от сладки картофи, оризово брашно, захар и сок от пандан, който им придава зелен цвят. След като топките се сварят, се овалват в кокосови стърг...