Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Песто с пекорино
Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.
Рецепти Сос "Болонезе" с боб
В тази рецепта класическият сос "Болонезе" е обогатен с панчета, червено вино и 2 вида боб. Освен с паста може да го сервирате върху печени картофи.
Рецепти Баня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
Рецепти Прясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!
Рецепти Тарт с ванилов крем
Основата за този тарт е от бадемово брашно, масло и портокалова кора, а пълнежът е идеално гладък ванилов крем. Направете 1 голям тарт или няколко по-малки.
Рецепти Агнешка плешка с хрупкави картофи
Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.
Рецепти Лепкав пудинг с фурми
Този популярен сладкиш е харесван навсякъде по света. бъдете щедри със соса!
Рецепти Сладко-кисел пилешки шницел
Тази рецепта е вдъхновена от австралийско-китайските ресторанти, но и от традиционните австралийски кръчми. Може да добавите дим сум към този хрупкав шницел със сладко-кисели зеленчуци.