• Телешко със спанакРецепти
    Телешко със спанак

    Телешкото месо може да се сготви в тенджера под налягане, мултикукър или в обикновена тенджера. След като се задуши заедно със спанака, се сервира върху варен ориз със сос от кисело мляко.

  • Гурме телешки бургериРецепти
    Гурме телешки бургери

    Тези бургери се правят бързо и лесно. Поставят се в нарязан хляб чабата и се гарнират със сирене Камамбер, червено цвекло, краставица и лук. Насладете им се с чаша студена лимонада!

  • Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколиниРецепти
    Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколини

    Гърдите се намазват със смес от чесън, джинджифил, чили, сос, барбекю сос, ябълково пюре и захар и се пече в плик. Поднася се с намачкана печена тиква и хрупкави бланширани броколини. Засищащо и вкусн...

  • Телешки гърди във вино с морковено пюреРецепти
    Телешки гърди във вино с морковено пюре

    Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...

  • Говежди стек с черен пипер и бренди сосРецепти
    Говежди стек с черен пипер и бренди сос

    Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...

  • Телешки бургер в чеснов хлябРецепти
    Телешки бургер в чеснов хляб

    Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Телешки език със сос "Грибиш"Рецепти
    Телешки език със сос "Грибиш"

    Телешкият език се смята за деликатес, а приготвянето му е лесно, но изисква повече време. След като се свари езикът и кожата му се обели, той се запича в грил-тиган или на барбекю. Поднася се със сос...