• Шведски кюфтенца в сметанов сосРецепти
  Шведски кюфтенца в сметанов сос

  Това е рецепта за класически шведски кюфтенца. Кюфтенцата първо се задушават във фурната, след това се изпържват за кратко в масло, а накрая се добавят в сметановия сос. Поднасят се с пухкаво картофен...

 • Печени свински гърди с магданозен сосРецепти
  Печени свински гърди с магданозен сос

  Едно просто ястие в скандинавски стил. Свинските гърди се изпичат във фурна, след което се поливат с бял сос с магданоз. Сервират се със цели сварени картофи.

 • Печени свински ребра с мед и анасонРецепти
  Печени свински ребра с мед и анасон

  Тайната на тези печени ребра е в маринатата и достатъчното време, в което месото престоява в нея. Останалото е лесно - ребрата се пекат дълго, за да се превърнат в крехки и лепкави късчета месо.

 • Печени свински ребра с британски барбекю сосРецепти
  Печени свински ребра с британски барбекю сос

  За тази рецепта за печени свински ребра първо се приготвя суха марината. Ребрата и барбекю сосът се пекат дълго. След това печените ребра се опушват. Сервират се с картофена салата.

 • Печена свинска плешкаРецепти
  Печена свинска плешка

  1.Купете качествана свинска плешка с кожа и кост. Помолете месаря да изреже кожата и я запазете. 2. В хаванче сложете солта, семената фенел, сухата люта чушка и гвоздейчетата карамфил и ги стрийте. П...

 • Свинско на тиган със сладко-кисели чушкиРецепти
  Свинско на тиган със сладко-кисели чушки

  Това е бърза рецепта за приготвяне на свински пържоли на тиган. Сочното месо е съчетано с ароматни сладко-кисели червени чушки - бърз и вкусен обяд.