• Свински котлети с кремообразна царевицаРецепти
    Свински котлети с кремообразна царевица

    Царевицата с масло може да се направи и един ден предварително, а свинското се приготвя бързо. Получава се едно бързо и лесно ястие.

  • Картофи с чоризо и доматена салцаРецепти
    Картофи с чоризо и доматена салца

    Това бързо ястие може да бъде приготвено по всяко време на деня. Съчетанието от пържени картофи, чоризо и яйца е истинска радост за очите и небцето. Поднесете с доматена салца.

  • Мариновани свински гърди на скара Чианг МайРецепти
    Мариновани свински гърди на скара Чианг Май

    Вдъхновен от нощните пазари в Чианг Май, Люк Нгуен приготвя тези свински гърди на скара с марината от корени от кориандър, семена кориандър и джинджифил. Поднасят се с тамариндов сос за топене.

  • Бавно готвени свински джолани с анасон и касияРецепти
    Бавно готвени свински джолани с анасон и касия

    Докато джоланите бавно се задушават, ще изпълнят къщата ви с невероятни аромати. Като резултат ще получите крехко месо с фантастичен сос. Сервирайте с варен ориз.

  • Хапки с диня, кокос и свинскоРецепти
    Хапки с диня, кокос и свинско

    Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!

  • Свински пържоли в хавайски стилРецепти
    Свински пържоли в хавайски стил

    В тази рецепта изпечените в грил-тиган свински пържоли без кост, намазани със соев сос и смес от хавайски подправки, идеално се съчетават с доматената салата с лук, чесън и джинджифил.

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Шишчета със свинско и аспержиРецепти
    Шишчета със свинско и аспержи

    Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.