• Пиле „Стифадо“Рецепти
    Пиле „Стифадо“

    Тази рецепта за яхния с пиле и дребен лук може да приготвите както в тенджера, така и в мултикукър. Сервирайте яхнията с ориз.

  • Пилешки бутчета и карфиол с джърк маринатаРецепти
    Пилешки бутчета и карфиол с джърк марината

    Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върх...

  • Печено пиле с лимоново-маслен сосРецепти
    Печено пиле с лимоново-маслен сос

    Това е рецепта за пиле, печено на барбекю с капак. Пилето първо престоява в марината, а след това се разтваря като пеперуда и се пече, като се маже с лимоново-маслен сос.

  • Пиле Брес с полента и трюфелиРецепти
    Пиле Брес с полента и трюфели

    Рецептата представя месото на кокошките от порода Брес, което се отличава с нежна структура и дивечов привкус. От пилешките гърди се оформят рула с пълнеж от трюфел. Поднасят се с гарнитура от запърже...

  • Неделен обядРецепти
    Неделен обяд

    Неделният обяд е семейна традиция. Той трябва да е богат - месо, сос и гарнитури. В предложения по-долу вариант той включва печено пиле, печени картофи, задушен зелен фасул, доматен сос Грейви и пилеш...

  • Задушено пилешко с грейпфрут и кускусРецепти
    Задушено пилешко с грейпфрут и кускус

    Това е една бърза и лесна рецепта за приготвяне, но богата на вкусове. Пилешкото месо се задушава на бавен огън заедно с лук, чесън, подправки и сок на грейпфрут. След това се поднася върху топъл куск...

  • Пилешки шишчета със салата по тайландскиРецепти
    Пилешки шишчета със салата по тайландски

    В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...

  • Пилешки крилца на барбекю по 3 начинаРецепти
    Пилешки крилца на барбекю по 3 начина

    Тази рецепта за печени на скара пилешки крилца представя три начина за приготвянето им според барбекю соса, с който се мариноват. Вариантите са корейски сос, соево-меден и горчичен.