Пилешко
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПечени пилешки бутчета с грозде, бурата и сос с бяло вино
Вдъхновен от лозята на Сонома, Калифорния, шеф Къртис Стоун съчетава в това семпло ястие печени пилешки бутчета с печено черно грозде и лук и сос с бяло вино.
РецептиСаравак лакса
Тази лакса е много популярна в Саравак, но повечето хора я приготвят с готова паста за основа. Рецептата за саравак лакса има много варианти, но повечето от тях включват супа с кокосова сметана и мног...
РецептиПълнени питки с пилешко къри
Тестото за тези пълнени питки се приготвя за 10 минути. Всяко парче тесто се пълни с пикантно пилешко къри и се увива в листо пандан. След като втасат, хлебчетата се пекат във фурна.
РецептиКъри с пиле по малайзийски
Малайзийското къри се приготвя от пилешко месо, картофи и кокосово мляко. Богатият вкус на ястието, обаче, идва от пикантната паста от лук, чесън и люти чушки, наречена "ремпа". Кърито се сервира с хл...
РецептиКарибско къри с печено пиле
Основата на всяко добро къри са подправките. Къри сосът трябва да къкри 30 минути на огъня. Към него се поднасят печените на шиш пилешки бутчета, салата колсло и печени плантани. Пиршество в карибски...
РецептиПиле по ловджийски
Това е рецепта за яхния от пилешки бутчета със зеленчуци, бяло вино, маслини и доматен сос. Вкусно, особено с филия топъл хляб!
РецептиХлебчета на пара с пържено пиле
Тестото за китайските хлебчета на пара е с мая и както подсказва името им, те се варят на пара. След това се пълнят с панирано пилешко месо, маринована краставица и лют майонезен сос.
РецептиКешкек с пиле
Кешкекът е турско и арменско обредно ястие, но това е рецепта за родопски кешкек. Първо се сварява пилето и месото му се накъсва на конци. След това в пилешкия бульон се вари пшеницата, докато стане н...