90 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Пържени лентички тесто
Това са хрупкави пържени късчета тесто, поръсени с пудра захар. Тестото за тези "ушички" се замесва лесно и е без набухвател.
Рецепти Френски кексчета канелé
Тези сладкишчета са кулинарен специалитет от Бордо. Най-често се сервират с кафе. Добре е сместа за канелé да се приготви 1 ден предварително и да се охлади. Непременно опитайте да ги приготвите!
Рецепти Трайфъл с лимонов меренг
Един впечатляващ празничен десерт! В голяма стъклена купа се редят парчета лимонов кекс, бита сметана и лимонов крем. Завършекът е меренг, обгорен с газова горелка.
Рецепти Карамелено-шоколадов сладкиш
Този карамелено-шоколадов сладкиш, поднесен на отделни правоъгълни парчета, се състои от хрупкава основа с кокосови стърготини, пълнеж от шоколадов ганаш и богата шоколадова глазура. Съдържа почти 400...
Рецепти Сватбен пилаф
Това ястие произхожда от Югоизточна Турция и обикновено се поднася на сватби. То символизира съвместното изграждане на нов дом. Приготвянето му изисква време и се осланя на изграждани през вековете к...
Рецепти Исландски рибни крокети
Това е рецепта за рибни кюфтета по исландски. За приготвянето им се използва осолена треска, предварително накисната в студена вода за 24 часа. Кюфтетата се пържат в смес от олио и масло и се поднасят...
Рецепти Чап чой
Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...
Рецепти Шоколадов чийзкейк без печене
Основата за точи чийзкейк е от какаови бисквити и разтопено масло, а пълнежът от крем-сирене и бита сметана. Има и много шоколад под формата на шоколадова глазура, с която сладкишът се залива накрая....