90 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКарамелено-шоколадов сладкиш
Този карамелено-шоколадов сладкиш, поднесен на отделни правоъгълни парчета, се състои от хрупкава основа с кокосови стърготини, пълнеж от шоколадов ганаш и богата шоколадова глазура. Съдържа почти 400...
РецептиСватбен пилаф
Това ястие произхожда от Югоизточна Турция и обикновено се поднася на сватби. То символизира съвместното изграждане на нов дом. Приготвянето му изисква време и се осланя на изграждани през вековете к...
РецептиИсландски рибни крокети
Това е рецепта за рибни кюфтета по исландски. За приготвянето им се използва осолена треска, предварително накисната в студена вода за 24 часа. Кюфтетата се пържат в смес от олио и масло и се поднасят...
РецептиЧап чой
Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...
РецептиШоколадов чийзкейк без печене
Основата за точи чийзкейк е от какаови бисквити и разтопено масло, а пълнежът от крем-сирене и бита сметана. Има и много шоколад под формата на шоколадова глазура, с която сладкишът се залива накрая....
РецептиСпагети ала китара с миди и ботарга
Тайната на тези спагети е лютия чеснов крем, който се приготвя от поширани в зехтин скилидки чесън и люти чушки. Мидите се задушават с бяло вино за няколко минути. Накрая всичко се обединява със сваре...
РецептиБавно задушен бейби октопод
Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.
РецептиСицилианска пица
Автентична рецепта за сицилианска пица. След като втаса тестото се разтегля и върху него се нанася доматен сос. Последните няколко минути от печеното, се добавят рецени сирене Скаморца. Докато е още т...