60 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Яхния от нахут и печено зелено пиле
Пикантни печени пилешки бутчета, поднесени върху дал от нахут и леща.
Рецепти Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"
Плодовете се пошират цели в сироп с розмарин и портокалова кора. Сервират се полети със сироп и с домашно приготвени бисквити "Котешки езичета". А ако ви остане от сиропа, добавете го към чаша шампанс...
Рецепти Сандвичи "Крок мосю"
"Крок мосю" е може би най-известният френски сандвич. Той се приготвя със сос "Бешамел", смес от различни видове настъргани френски сирена и шунка. Поднася се с картофено пюре и кисели краставички.
Рецепти Агнешки наденички с червен ориз
Червеният ориз от Камарг е известен френски продукт, който е много полезен за здравето. В тази рецепта червеният ориз се задушава с лук, чесън и подправки. Сервира се с печени агнешки наденички и пест...
Рецепти Клафути с череши
Клафути с череши е идеална рецепта за приготвяне в сезона на черешите. Това е сладкиш, който се приготвя много лесно - плодовете се подреждат на дъното на форма и се заливат със смес от яйца, прясно м...
Рецепти Артишок със сос "Винегрет" и сос "Холандез"
Едно съвсем френско предястие - варен артишок с два вида сос. За соса Винегрет просто всички съставки се разбъркват добре, а за сос Холандез трябва малко повече майсторство и пречистено масло. Удоволс...
Рецепти Печен заек с мащерка
Това е едно просто и много френско ястие. Разфасованият на парчета заек се пече във фурната с мащерка, лук и чесън, а след това се яде направо от тавата.
Рецепти Рататуй
Най-добре е зеленчуците за това провансалско ястие да са в пика на сезона си и да се сготвят поотделно преди да се обединят. Топъл или студен, рататуят ще ви достави истинско удоволствие.