• Салата с печени зеленчуциРецепти
    Салата с печени зеленчуци

    Зеленчуците за тази салата се нарязват, заливат се със смес от оцет, зехтин и чесън и се пекат във фурна. След като изстинат се съчетават с листа спанак и рукола.

  • Кростини с рибаРецепти
    Кростини с риба

    Сьомговата пъстърва за тези кростини се пече увита в алуминиево фолио върху скара или във фурна. Сосът се приготвя от печени червени чушки, сирене, мента и босилек.

  • Шоколадово брауни с печени ягодиРецепти
    Шоколадово брауни с печени ягоди

    Това брауни се отличава по две неща от класическото -  с кокосово брашно е, т.е. е безглутеново и се приготвя на скара. Поднася се с печени ягоди на шишче, поръсени с черни пипер.

  • Рулца със свинско чар сиуРецепти
    Рулца със свинско чар сиу

    Пълнежът на тези рулца  от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...

  • Тост с кая, полусварени яйца и хайнанско кафеРецепти
    Тост с кая, полусварени яйца и хайнанско кафе

    Кая е яйчен крем, който се използва много в азиатската кухня. Типичната сингапурска закуска представлява тост с яйчен крем, рохко сварени яйца и кафе, приготвено в джезве.

  • Бургер с пастрамиРецепти
  • Пилешки шишчета със салата по тайландскиРецепти
    Пилешки шишчета със салата по тайландски

    В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...

  • Солени еклерчета с мус от мортадела и рикотаРецепти
    Солени еклерчета с мус от мортадела и рикота

    Тези пухкави еклерчета са идеалната солена хапка. Пареното тесто се съчетава идеално с гладкия мус от мортадела и рикота.