40 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиAsam pedas по австралийски
"Asam pedas" означава "кисело и пикантно". В тази версия на рецептата киселите и пикантни продукти са характерни за австралийската кухня.
РецептиСпагети с миди
Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.
РецептиПанирани пълнени маслини
За тази рецепта първо се приготвя плънката от задушени зеленчуци и два вида кайма. След това зелените маслини се пълнят и се овалват в брашно, яйце и хлебни трохи преди да се изпържат.
РецептиАгнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквички
В тази рецепта агнешките котлети са овкусени с предварително запечени в тиган подправки и са съчетани с ментов сос и кюфтенца от тиквички.
РецептиПечени пилешки бутчета с грозде, бурата и сос с бяло вино
Вдъхновен от лозята на Сонома, Калифорния, шеф Къртис Стоун съчетава в това семпло ястие печени пилешки бутчета с печено черно грозде и лук и сос с бяло вино.
РецептиБосилеково сорбé
Това е рецепта за свеж италиански десерт. За сорбето от босилек са необходими само пресни листа босилек, захар и лимончело.
РецептиСмокини с прошуто и горгонзола
Това е рецепта за изтънчени на вкус сладко-солени хапки. Едрите смокини се увиват в прошуто и се запичат за кратко. Поднасят се поръсени със сос от горгонзола и сметана, както и с печени лешници.
РецептиФлорентини
Флорентините са италиански сладки, които се приготвят от захаросани сушени плодове, ядки и шоколад. Съхранявайте ги в метална кутия или буркан, за да сте подготвени, ако ви изненадат гости.