• Тостади със скариди и салца от мангоРецепти
    Тостади със скариди и салца от манго

    Превърнете тортилите в хрупкави златисти тостади и поднесете с пикантно гуакамоле и прясна салца от манго. А колко люто ще добавите зависи от вас...

  • Говежди стек с черен пипер и бренди сосРецепти
    Говежди стек с черен пипер и бренди сос

    Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...

  • МинестронеРецепти
    Минестроне

    Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...

  • Рулца със сирене и пресни подправкиРецепти
    Рулца със сирене и пресни подправки

    Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...

  • Салата "Лионез" със сушена наденицаРецепти
    Салата "Лионез" със сушена наденица

    Класическа френска салата със зелена салата, пържени крутони и парченца наденица. Сервира се с поширано яйце отгоре. Просто и вкусно!

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Скорпид с диви билкиРецепти
    Скорпид с диви билки

    Филетата риба се пържат до хрупкавост в масло, а след това се съчетават с пресни, сезонни зеленолистни зеленчуци, като спанак, рукола и др. Дресингът е от олио с трюфели и винен оцет.

  • Агнешки ребра с пролетни зеленчуциРецепти
    Агнешки ребра с пролетни зеленчуци

    Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!