• Шишчета с телешко със соев сос и сусамРецепти
    Шишчета с телешко със соев сос и сусам

    Месото за тези шишчета е мариновано със соев сос, сусамово олио, джинджифил и лимонов сок. Шишчетата се пекат само 5 минути в грил-тиган, за да станат сочни и крехки.

  • Умай скаридиРецепти
    Умай скариди

    Това е традиционно ястие с прясна морска храна от Саравак, Източна Малайзия. Специалитетът на хората от народност меланау наподобява севичето, и тук лимоновият сок се използва за да "сготви" леко прес...

  • Стриди КилпатрикРецепти
    Стриди Килпатрик

    Когато става въпрос за приготвяне на  супер свежи съставки като стридите, няма място за сложни техники. Достатъчно е морските дарове да се съчетаят с малко бекон, див лук и лют сос, за да се насладите...

  • Пенне от грах с песто, кейл и печени доматиРецепти
    Пенне от грах с песто, кейл и печени домати

    Една бърза и здравословна рецепта. Пастата е от грах и се съчетава с домашно приготвено песто, сладки печени домати и задушен кейл.

  • Омлет с пушена сьомга и козе сиренеРецепти
    Омлет с пушена сьомга и козе сирене

    Този кадифен омлет със слайсове пушена сьомга и козе сирене е съчетан с салата от настъргано мариновано червено цвекло. Хапване за всяко време през деня.

  • Скариди със зелен чайРецепти
    Скариди със зелен чай

    Ако разполагате с много пресни речни скариди, пригответе ги по тази китайска рецепта - със зелен чай, белтък и малко нишесте.

  • Панакота с поширани ягодиРецепти
    Панакота с поширани ягоди

    Панакота е десерт, който трябва да се приготви предварително, за да престои достатъчно време в хладилник и да стегне.  В тази рецепта панакотата от сметана и кисело мляко е съчетана с поширани ягоди.

  • Стир-фрай със скариди и лимонена треваРецепти
    Стир-фрай със скариди и лимонена трева

    В тази вдъхновена от азиатската кухня рецепта скаридите се запържват за кратко заедно с предварително приготвената паста с лимонена трева. Сервират се веднага с топъл сварен на пара жасминов ориз.