20 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТартин с аншоа и краставица
Бързо мариновани краставица и лук и филенца аншоа върху правоъгълничета пържен хляб. Чудесен начин да използвате стар хляб!
РецептиЧийзбургер с накъсано говеждо
Накъсано на едро печено говеждо филе в меки питки със сусам, съчетано със сирене, кетчуп, майонеза, кисели краставички и маринован лук. Този бургер в американски стил се съчетава идеално с червено вин...
РецептиСтек по флорентински
Сочният говежди стек е гарниран със салца от магданоз и чесън. Насладете му се в комббинация с чаша Сира.
РецептиФалшиво фондю
Лесен начин за приготвяне на фондю - в плитък съд, във фурна. Поднесете с много гарнитури - кисели краставички, сушено месо, хрупкав хляб и ще впечатлите гостите си с това предястие.
РецептиБлизалки от печена диня с козе сирене
Печената на скара диня е нещо изключително, но съчетанието с меко козе сирене я прави още по-вкусна.
РецептиКрем "Каталана"
Крем от прясно мляко, жълтъци и захар, овкусен с канела и ванилия.
РецептиСкариди с пикантно масло в питки
Шишчета от скариди, печени на скара, след това овкусени с масло и пресни подправки и поднесени в леко запечени питки бриош - вкусът на лятото!
РецептиСтриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.