15 minutes
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Смокини с тофи карамел и крем "Шантили"
1. В тиган сипете захарта и го поставете върху котлон. Изчакайте захарта да се разтопи до тъмнозлатист карамел, като от време на време леко разтръсквате тигана. 2. Разрежете смокините на половинки и...
Рецепти Салата "Ларб"
1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на тънки филийки. Почистете шушулките боб като отрежете двата им края. Нарежете ги на парчета с дължина 2 см. 2....
Рецепти Пълнозърнести пенне с кейл и козе сирене
1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Загрейте зехтина в тиган и запържете лука на бавен огън, докато омекне и започне да се карамелизира, за около 10-13 минути. 2. Сварете пастата според ук...
Рецепти Сьомгова пъстърва със сос Бьор блан
1. За соса сипете в тенджерка оцета и бялото вино. Добавете нарязания на много ситно лук.Гответе докато течността изври. Добавете сметаната и разбъркайте до хомогенност. Щом течността кипне, добавете...
Рецепти Салата с перлен кускус, риба тон и авокадо
1. Загрейте 1 с.л. зехтин в тенджера и в него запържете кускуса до златисто като разбърквате непрекъснато, за около 3-5 минути. Намалете силата на огъня и добавете гореща вода (2 ч.ч. вода на 1 ч.ч. к...
Рецепти Саганаки с боровинки
1. Загрейте тиган с незалепващо покритие. 2. Поръсете сиренето със зехтин и хубаво го втрийте в него. Поставете сиренето в тигана и го запечете за по 1 минута от всяка страна, до златисто. 3. Разпре...
Рецепти Мексиканска яхния с боб и скариди
1. Обелете и нарежете скилидките чесън на тънки филийки. Загрейте зехтина в тиган и запържете чесъна и пастата от чипотле за 1 минута, при непрекъснато разбъркване. 2. Добавете доматите и прецедения...
Рецепти Пад си ю (Pad see ew)
1. Накиснете нудълите в купа с гореща вода за 10 минути, докато омекнат. 2. Сипете олио в уок и го загрейте. В него запържете нарязаните на ситно скилидки чесън за 1 минута. Добавете нарязаното на па...