• Смокини с тофи карамел и крем "Шантили"Рецепти
    Смокини с тофи карамел и крем "Шантили"

    1. В тиган сипете захарта и го поставете върху котлон. Изчакайте захарта да се разтопи до тъмнозлатист карамел, като от време на време леко разтръсквате тигана. 2. Разрежете смокините на половинки и...

  • Салата "Ларб"Рецепти
    Салата "Ларб"

    1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на тънки филийки. Почистете шушулките боб като отрежете двата им края. Нарежете ги на парчета с дължина 2 см. 2....

  • Пълнозърнести пенне с кейл и козе сиренеРецепти
    Пълнозърнести пенне с кейл и козе сирене

    1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Загрейте зехтина в тиган и запържете лука на бавен огън, докато омекне и започне да се карамелизира, за около 10-13 минути. 2. Сварете пастата според ук...

  • Сьомгова пъстърва със сос Бьор бланРецепти
    Сьомгова пъстърва със сос Бьор блан

    1. За соса сипете в тенджерка оцета и бялото вино. Добавете нарязания на много ситно лук.Гответе докато течността изври. Добавете сметаната и разбъркайте до хомогенност. Щом течността кипне, добавете...

  • Салата с перлен кускус, риба тон и авокадоРецепти
    Салата с перлен кускус, риба тон и авокадо

    1. Загрейте 1 с.л. зехтин в тенджера и в него запържете кускуса до златисто като разбърквате непрекъснато, за около 3-5 минути. Намалете силата на огъня и добавете гореща вода (2 ч.ч. вода на 1 ч.ч. к...

  • Саганаки с боровинкиРецепти
    Саганаки с боровинки

    1. Загрейте тиган с незалепващо покритие. 2. Поръсете сиренето със зехтин и хубаво го втрийте в него. Поставете сиренето в тигана и го запечете за по 1 минута от всяка страна, до златисто. 3. Разпре...

  • Мексиканска яхния с боб и скаридиРецепти
    Мексиканска яхния с боб и скариди

    1. Обелете и нарежете скилидките чесън на тънки филийки. Загрейте зехтина в тиган и запържете чесъна и пастата от чипотле за 1 минута, при непрекъснато разбъркване. 2. Добавете доматите и прецедения...

  • Пад си ю (Pad see ew)Рецепти
    Пад си ю (Pad see ew)

    1. Накиснете нудълите в купа с гореща вода за 10 минути, докато омекнат. 2. Сипете олио в уок и го загрейте. В него запържете нарязаните на ситно скилидки чесън за 1 минута. Добавете нарязаното на па...