15 minutes
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСалата от зеленолистни зеленчуци с малинов дресинг
1. Запечете орехите в загрята на 180 градуса фурна за 10 минути. Накиснете черешите в брендито. 2. За дресинга пасирайте малините и мащерката и след това ги прецедете, за да не се усещат семенцата....
РецептиТопла салата с киноа и сьомга
1. Разделете броколито на розички и го сварете в тенджера с вряща подсолена вода, до хрупкавост - около 5 минути. Прецедете броколите и запазете водата. 2. За дресинга нарежете на ситно филенцата анш...
РецептиСпагети с миди
1. Сварете спагетите според указанията на пакета. Прецедете ги. 2. В загрят тиган със зехтин запържете нарязаните на много ситно лук и люта чушка. Добавете фино настърганата скилидка чесън. Щом лукът...
РецептиПържен патладжан с тайландски босилек
1. Обелете патладжана и го нарежете на едри парчета, по 3 см. 2. Загрейте олиото в дълбок тиган и запържете патладжана в него. добавете назяраната на тънки кръгчета люта чушка, както и нарязания на е...
РецептиСмокини с тофи карамел и крем "Шантили"
1. В тиган сипете захарта и го поставете върху котлон. Изчакайте захарта да се разтопи до тъмнозлатист карамел, като от време на време леко разтръсквате тигана. 2. Разрежете смокините на половинки и...
РецептиСалата "Ларб"
1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на тънки филийки. Почистете шушулките боб като отрежете двата им края. Нарежете ги на парчета с дължина 2 см. 2....
РецептиПълнозърнести пенне с кейл и козе сирене
1.Обелете и нарежете лука на тънки полумесеци. Загрейте зехтина в тиган и запържете лука на бавен огън, докато омекне и започне да се карамелизира, за около 10-13 минути. 2. Сварете пастата според ук...
РецептиСьомгова пъстърва със сос Бьор блан
1. За соса сипете в тенджерка оцета и бялото вино. Добавете нарязания на много ситно лук.Гответе докато течността изври. Добавете сметаната и разбъркайте до хомогенност. Щом течността кипне, добавете...