120 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБабка с шоколадов пълнеж
Бабка е полски сладкиш, кото се приготвя за Великден. Тестото е с мая и се преплита по специфичен начин. В тази рецепта пълнежът е обогатен с шоколад и фъстъчено масло.
РецептиСупа от червена леща и соден хляб
Това е рецепта за лесен и бърз обяд - топла супа от леща с подправки и чесново масло и хляб с 5 подправки, който не изисква месене и втасване.
РецептиШоколадово-малинов мус с арабеск
Това е един изключително фин десерт - нежен шоколадов мус с парченца малини, сервиран с прозрачно тънки, хрупкави бисквити.
РецептиШоколадова мус торта
Основата на тази шоколадова торта е шоколадова и хрупкава, пълнежът е от шоколадов мус, а глазурата е шоколадова. Наситен, богат вкус на шоколад - наслада за истинските любители на шоколада!
РецептиШвейцарско шоколадово руло
Това руло се приготвя от нежен пандишпанов блат с какао и пълнеж от сметана и ганаш от бял шоколад. Парченцата ягоди придават още по-голяма свежест.
РецептиОвесен хляб
Овесеният хляб е здравословен - приготвя се без набухвател и не съдържа глутен. В сместа, освен овесени ядки, се добавят сушени плодове, орехи, ленено семе, настъргана ябълка и мед. Насладете му се на...
РецептиАвстрийски гугелхупф с банани и кокос
Това е рецепта за класическия австрийски сладкиш Гугелхупф. В кексовата смес се добавят намачкани банани, а готовият сладкиш се поръсва с предварително запечени кокосови стърготини.
РецептиБухти с ванилов сос
Тези бухти представляват малки пухкави, сладки хлебчета, които са много популярни в Австрия. Идеални са за поднасяне към чай или кафе или като десерт. Просто и вкусно!